Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

αΥΛΑΊΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΏΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ

Ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές του ΕΟΣ Μετσόβου και μελών των εθνικών ομάδων Σκι Αντοχής και Διάθλου, αναλυτικότερα: Ο Γκούνκο Αλέξης θα βρίσκεται στη Φιλανδία μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά διεθνών αγώνων σκι Αντοχής. Οι Καραμίχας Κλεάνθης και Αγγέλης Απόστολος αναχωρούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου για τη Σκανδιναβία όπου θα αγωνιστούν σε αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων Διάθλου. Το Δεκέμβριο θα συνεχίσουν τους αγώνες σκι Αντοχής στην κεντρική Ευρώπη και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους τις 15 Δεκεμβρίου. Ο Νάκας Γεώργιος θα αναχωρήσει για την Ιταλία όπου θα συναντήσει τους δύο συναθλητές του και θα συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες.  Οι αθλητές μας έχουν σαν στόχο την πρόκριση τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi 2014. 

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα χιονοδρομίας

Στα πλαίσια της ετήσιας επιμόρφωσης των στελεχών των σωματείων της η Ε.Ο. Χιονοδρομίας πραγματοποίησε επιμορφωτική ημερίδα τεχνικών Βορείων Αθλημάτων.
Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Μετσόβου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 με οργανωτή τον ΕΟΣ Μετσόβου και χορηγό το Δήμο Μετσόβου. Κύριος εισηγητής ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΧ και της Διεθνής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, Τσουρέκας Τιμολέων.